Praatcafé Dementie Brussel

Een praatcafé dementie is een bijeenkomst voor familieleden van personen met dementie en andere geïnteresseerden. Personen met dementie zijn ook welkom. Er heerst een gemoedelijke sfeer zoals we die van een gewoon café kennen. Muziek en een glas horen er dus bij. Het praatcafé is vrij en gratis toegankelijk.

In het praatcafé wordt telkens een gastdeskundige aan het woord gelaten over bepaalde aspecten van dementie. Hierna volgt een gedachtewisseling met het publiek. Telkens staat een ander onderwerp centraal. Er wordt gestreefd naar een zo informeel mogelijke sfeer. Er is gelegenheid om onderling ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen of standpunten in te nemen. Gewoon luisteren kan ook.

Praatcafé Dementie: folder programma 2019

 

Donderdag 6 juni 2019: Welzijnsmarkt Brussel
Kom kennismaken met allerlei organisaties die werkzaam zijn omtrent ouder worden in Brussel. Ben je op zoek naar een sociale dienst, een woonzorgcentrum of assitentiewoning, informatie over dementie, thuishulp, een aanspreekpunt, hulpmiddelen, ontspanning,…?  Maak aan de verschillende infostands kennis met de diensten die je kunnen helpen.
Waar: Doorlopend van 14u tot 18uur op het glijkvloers van Brussels Ouderenplatform (Bop) – Zaterdagplein 6 – 1000 Brussel – 19u tot 21u – gratis toegang

Meer informatie bij ECD BrOes: 02/778 01 70 – broes@dementie.be