Palliatieve zorg – VZP
correcte wilsverklaringen

Brusselse Expertise Levenseinde is de Brusselse campus van TOPAZ, Omega, Forum Palliatieve Zorg, LEIF, ULteam en de Leerstoel “Waardig Levenseinde” van de VUB.
Br.E.L. werkt intensief samen met W.E.M.M.E.L., het expertisecentrum “Waardig Levenseinde”, en kan gebruik maken van al zijn ervaring en faciliteiten.

Br.E.L. wil een open plaats zijn waarin personen en organisaties in dialoog kunnen treden over het levenseinde, en dit met een bijzondere aandacht voor de Brusselse context.
We houden de vinger aan de pols door nauw samen te werken met een adviesraad met vertegenwoordigers van het Huis voor Gezondheid, Brussels Overleg Thuiszorg, Home-Info, Bzorgt, Universitaire Associatie Brussel, BrOes – Expertisecentrum Dementie, Rust- en Verzorgingstehuis Huize Sint-Monika, Lokaal Dienstencentrum de Welvaartkapoen, huisartspraktijk de Horizon, Brugmann Ziekenhuis, Familiehulp en Solidariteit voor het Gezin.

Heeft u interesse in of vragen over onze werking? Aarzel niet om ons te contacteren!

Coördinator Hannie Van den Bilcke
Saincteletteplein 17 – 1000 Brussel
Gsm 0472/73.17.92
info@brel.center

De correcte voorafgaande wilsverklaringen
Meer informatie hierover vindt u op http://wemmel.center/nl/vzp

Juridische zorgplanning
De Koning Boudewijnstichting heeft een brochure uitgebracht “Hoe jezelf en je vermogen beschermen, wanneer je het zelf niet meer kan?”
Deze kan je hier bekijken: Hoe jezelf en je vermogen beschermen,...